Renault CAPTUR
Zen Energy TCe 90
Акциска цена веќе од
12.990 €
(805.380 ден.)


CAPTUR Zen Energy TCe 90

Сигурност и помош при возење
Систем против блокирање на тркала - ABS
Систем за надзор за стабилноста на возилото - ESP
Надзор за пролизгување на фелните - ASR
Помош при тргнување на нагорнина
Систем за помош при нужно кочење
Систем за надзор за притисок на пневматици
Воздушно перниче за возач и совозач
Странични воздушни перничиња
Можност за исклучување на воздушното перниче на совозачот
Сигнал за незакопчан сигурносен појас за возачот
ISOFIX систем за прицврстување на детско седиште
Триточовен средишен појас
Предни сигурносни појаси подесиви по висина
Сигурносен појас со затегнувач и ограничувач на силата напред
Предни потпирачи за глава подесувани по висина
Задни потпирачи за глава подесувани по висина
Систем Energy Smart Managment
Систем Stop&Start
Начини на возење ECOMODE
Патен компјутер
Регулатор и ограничувач на брзината
Индикатор за промена на степенот на пренос (само за рачен менувач)
LED предни светла за магла
Посебни пневматици со низок отпор на триење
Додатоци
Филтер за тврди честички (за дизел мотори)
Сет за поправка на гуми
Сензор за надворешна температура
Систем против блокирање на тркала - ABS
Систем против блокирање на тркала - ABS
Дизајн
Темна внатрешност
Навлаки во комбинација - седиште: сина/наслон: боја на слонова коска
Пакет LOOK Внатрешност - Боја на слонова коска
Тонирани стакла
Браници во боја на каросерија
LED дневни светла С-облик напред и назат
Странични покажувачи на смерот на надворешните ретровизори
Надворешни ретровизори во црна боја
Рачки на вратите во боја на каросерија
Хромирани елементи на предната маска
Хромирани елементи на страничните лајсни
Алуминиумски фелни 16" Adventure
Удобност
Клима уред
Управувач подесив по висина
Возачко седиште подесиво по висина
Електрично подесиви грејни ретровизори
Грејно задно стакло
Електрично подесување на предни стакла
Имполсно отварање на возачкото стакло
Електрично подигнување на задните стакла
Renault картица за отклучување
Посебна фиока "Easy Life" со капацитет 11,5L
Делива задна клупа во смер 1/3 - 2/3
Лизгачка задна клупа
Двојно дно во багажникот
Мултимедија
Мултимедијален систем MEDIA NAV Evolution со 7" екран чуствителен на допир со функции MP3, AUX, Bluetooth, USB, DAB

'