Renault CLIO
Life 1.2 16V
Акциска цена веќе од
9.990 €
(619.380 ден.)


Clio Life 1.2 16 V

Сериска опрема Live
Сигурност и помош при возење
Систем против блокирање на тркала - ABS
Систем за надзор за стабилноста на возилото - ESP
Систем против пролизгување - ASR
Систем за помош при нагло сопирање - AFU
Помош при тргнување на нагорнина
Систем за надзор за притисок на пневматици
Индикатор за промена на брзина
Воздушно перниче за возач и совозач
Странични воздушни перничиња
Можност за исклучување на воздушното перниче на совозачот
Сигнал за незакопчан сигурносен појас за возачот
ISOFIX систем за прицврстување на детските седишта
Среден појас позади во три точки
Сигурносен појас на возачот подесив по висина
Сигурносни појаси напред со затегувачи
Потпирачи за глава подесувани по висина напред
Потпирачи за глава подесувани по висина
Возење
Renault картица
Патен компјутер
Регулатор и ограничувач на брзината
Додатоци
Сет за поправка на гуми
Филтер за тврди честички (достапно за мотор дизел)
Дизајн
LED дневни светла
Светла со двојна оптика
Покажувачи на смерот на надворешните ретровизори
Заден спојлер за петта врата + трето стоп светло
Тонирани задни стакла
Рачки на вратата во црна боја
Надворешни ретровизори во црна боја
Надворешни заштитни лајсни во црна боја
Украсни лајсни во црна боја
Хромирани елементи (рачка за менувачот, рачка за отварање, дигитален мерач на брзина)
Инструмент табла во црна боја
Навлаки во црно/сива боја
15" украсни фелни Paradise
Кровни носачи во црна поја (достапни само за Grandtour)
Удобност
Картица Renault
Електричен варијабилен серво управувач
Електрично подесиви и грејни надворешни ретровизори
Грејно задно стакло
Електрично подигнување на стакла напред
Управувач подесив по висина и должина
Возачко седиште подесиво по висина
Делива задна клупа 1/3 - 2/3 (само наслон)
Дупло дно на багажниот простор (достапно само за верзија Grandtour)
Мултимедија
Предопрема за радио

Специјален пакет LIMITED за дополнително 1.500 € * (93.000 ден.)

Дизајн
Светла за магла напред
Алуминиумски фелни 16" LIMITED
Посебни навлаки LIMITED
Надворешни ознаки LIMITED
Пакет LOOK - Хром
  • Заштитни лајсни и дел на задниот браник во сјајноцрна боја
  • Хромиран дел на внатрешните лајсни, украсните лајсни напред и лајсни на задните врати
Ретровизори во боја на каросерија
Рачки во боја на каросерија
Заштита на праговите на предните врати
Менувач во сјајно сива боја
Управувач и рачка на менувачот обложени во имитација на кожа
Удобност
Клима уред
Затемнети задни стакла
Мултимедија
Мултимедијален систем MEDIANAV EVOLUTION со вграден 7’’ екран чуствителен на допир со функции MP3 ,AUX, Bluetooth, USB
Навигациски систем Navteq + картографија на Европа (Адриатик)

'